Bogklubber for børn

Nu starter bibliotekerne bogklubberne op igen for denne sæson.

Bogklubber for børn Nu starter bibliotekerne bogklubberne op igen for denne sæson.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

De sidste mange sæsoner har Kalundborg Biblioteker haft bogklubber for børn en gang om måneden på flere biblioteker i kommunen. Nu starter bibliotekerne bogklubberne op igen for denne sæson.

På Høng Bibliotek fortsætter LIX-klubben, som er målrettet børn fra 8-11 år. Her handler det om gode letlæsningsbøger. Man kan inspirere hinanden, og læse og anbefale letlæsningsbøger til hinanden - et fællesskab med den samme interesse: Bøger. LIX-klubben kører hver den første torsdag i måneden med start torsdag den 3. februar.

På Gørlev og Kalundborg Biblioteker fortsætter ’Bogslugerne’ og ’Boggnaskerne’. I begge klubber er der også fokus på at inspirere hinanden, finde de gode bøger og have nogle rigtig hyggelige stunder sammen. Begge klubber er fra 10 år og op. Bogslugerne i Gørlev mødes om torsdagen en gang om måneden med start den 27. januar.  I Kalundborg mødes Boggnaskerne om tirsdagen hver måned med start den 8. februar.

Fælles for alle klubberne er, at det bare er hyggeligt og man sammen finder ud af, hvad man gerne vil læse og lave i klubben. Børnebibliotekarerne kommer hver gang med masser af inspiration til læsning.

Der er stadig pladser i alle tre klubber, så kan man rigtig godt lide at læse eller vil man gerne i gang, så tjek Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Her kan man se, hvornår bogklubberne mødes, og ligeledes melde sig til. Alle bogklubber mødes fra kl. 15.30-16.30.

Alle gældende Corona-retningslinjer overholdes naturligvis.

Del