Bogklub for børn er tilbage

Denne sæson har biblioteket nemlig hele to bogklubber.

Bogklub for børn er tilbage Så er der igen bogklubber for børn på Kalundborg Biblioteker.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er der igen bogklubber for børn på Kalundborg Biblioteker. Denne sæson har biblioteket nemlig hele to bogklubber – en på Kalundborg Bibliotek og en på biblioteket i Høng.

’Boggnaskerne’ i Kalundborg har snart dejlig mange år på bagen. Her snakkes der om bøger, man har læst, anmelder bøger for hinanden, læser bøger sammen, inspirerer hinanden til nye bøger og nye genrer – og så laver bogklubben næsten hver gang et eller andet kreativt også.  

Der er plads til, at man i klubben snakker sammen om, hvad man synes kunne være sjovt at lave sammen - med udgangspunkt i bøgerne. Alder er fra 10 år og op. Bogklubben mødes tirsdag fra kl. 15.30-16.30 én gang om måneden. Første gang er tirsdag den 30. aug. Herefter mødes bogklubben den 27. september, den 25. oktober, den 22. november og den 13. december.

Bogklubben ’Læs og lav stop motion film’ er et spritnyt koncept på biblioteket i Høng.
Det er også en klub for alle børn, der godt kan lide at læse bøger. Derudover kan man  lide at lave sjove stop motion film med mere. Klubben mødes kl. 15.30-17 første torsdag i måneden med start den 1. september. Herefter mødes man den 6. oktober, 3. november og 1. december. Klubben er for de 9-12 årige.
I klubben snakkes der hver gang om de bøger, der er blevet læst og der laves forskellige stop motion film.

Det er gratis at være med i bibliotekets bogklubber, men det kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk

Del