Blomster – og så meget mere

Navnet er ’Den Lille Blomsterbutik’, men den er efterhånden ikke så lille mere, og udvalget i forretningen på Sct. Jørgensbjerg er stort.

Blomster – og så meget mere Indehaver af Den Lille Blomsterbutik, Charlotte Rasmussen, har en fin butik, der bugner af smukke blomster, diverse brugskunst og chokolade mm. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Navnet er ’Den Lille Blomsterbutik’, men den er efterhånden ikke så lille mere, og udvalget i forretningen på Sct. Jørgensbjerg er stort. Ikke kun blomster pryder den hyggelige butik, men også brugskunst og lækkerier er på hylderne.

Indehaver af Den Lille Blomsterbutik, Charlotte Rasmusen, har efterhånden været i branchen i mange år, og 15 af dem som selvstændig. Hun har dog kun været i de nye lokaler på Sct. Jørgensbjerg et godt års tid, men er meget glad for det, og der er nok at se til.

”Vi har nok at se til, og det er jo dejligt. Vi sælger en masse forskellige ting udover blomster selvfølgelig, og står man lige og mangler en gave, er jeg næsten sikker på, at man kan finde den her. Vi er så meget mere end en blomsterbutik efterhånden,” siger Charlotte Rasmussen.

Nye varer på hylderne

Brink Nordic er et helt nyt mærke i butikken. De laver mundblæst og håndmalet julepynt. Derudover er der et stort udvalg i julekalendere med bl.a. vingummi, lakrids og chokolade i. Butikken har også fået en stort portion jule-te hjem til den kolde, men hyggelige julemåned. Endelig fik Charlotte Rasmussen også tilbage i foråret mærket Greengate, der bl.a. laver fine krus i forskellige motiver.

”Vi har mange forskellige ting, men vi lever selvfølgelig stadig primært af blomsterne. Men vi har mange andre ting også, og det fungerer godt med et bredt udvalg af de forskellige ting,” fortæller Charlotte Rasmussen.

I butikken kan man bl.a. også købe produkter fra Munkholm, nisser fra Maileg, brugskunst, chokolade fra Frellsens, adventskranse og andre dekorationer.

Man kan få sin dekoration lige som, man gerne vil have den. I dag er der mange, der bestiller en adventskrans eller juledekoration, da folk har travlt, og det er bare lettere lige at bestille en, og man kan jo stadig selv bestemme, hvordan den skal se ud,” slutter Charlotte Rasmussen.

Black Friday i Den Lille Blomsterbutik

Den sidste fredag i november er det Black Friday, og det fejres også i Den Lille Blomsterbutik, hvor der vil være tilbud på Frellsens flødeboller, som er meget populære.

Hos Den Lille Blomsterbutik er der tre fuldtidsansatte, en elev og flere på deltid eller i fleksjob. Tilbage i oktober lancerede butikken ydermere en helt ny web-shop, og dermed kan kunder fra hele landet – eller verden - bestille varer fra blomsterforretningen på Sct. Jørgensbjerg døgnet rundt. Siden har også ’click and collect’, så vil man side hjemme og bestille, men hente i forretningen, er det også en mulighed.

Del