Blokade mod Jerslev Stilladsservice mandag morgen

Blokade mod Jerslev Stilladsservice mandag morgen Stilladsarbejdere har mandag morgen blokeret Jerslev Stilladsservice. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Omkring 50 stilladsarbejdere har mandag morgen blokeret Jerslev Stilladsservice i Ubby grundet uenigheder om forholdene på en byggeplads i Korsør, hvor underbetalt udenlandsk arbejdskraft udfører arbejdet.

Jerslev Stilladsservice i Ubby er tidlig mandag morgen blevet blokeret af omkring 50 stilladsarbejdere fra flere forskellige firmaer på Sjælland.

Striden handler om byggepladsen på det tidligere Korsør Sygehus, hvor er entreprenør i øjeblikket er i gang med en større renovering, et arbejde som udføres af underbetalt udenlandsk arbejdskraft i følge Stilladsklub Vestsjælland.

”3F har en konflikt på det tidligere Korsør Sygehus, hvor det er underbetalte øst arbejdere, som bor i romalejre,  der udfører arbejdet, og derfor er stilladset på pladsen låst fast og ingen må arbejde på det eller ændre det, men nu har vi erfaret, at der kommer udenlandske stilladsarbejdere som er begyndt at ændre på stilladset og pille det ned, det har vi meddelt Jerslev Stilladsservice, men ledelsen i stilladsfirmaet vil åbenbart ikke gøre noget ved det, derfor står vi her i dag, vi vil ikke finde os i at underbetalte øst arbejdere tager vores arbejde,” fortæller Morten Gissel, kasserer i Stilladsklub Vestsjælland.

Mikael Busk fra Jerslev Stilladsservice mener dog ikke at stilladsarbejderne har fået hele sandheden i sagen.

”Det er faktisk vores montører som har meldt de udenlandske arbejdere til 3F, så det er lidt en storm i et glas vand, måske de ikke har fået hele sandheden, vi kan jo ikke gøre for at de går på vores stilladser, men vi har her her til morgen meddelt entreprenøren i en mail, at de ikke må røre vores stilladser overhovedet, men i og med at pladsen er konfliktramt kan vi ikke engang køre ned og hente vores stillads,” siger han.

Del