Bliver man med tiden "konedøv"?

Rynkeudglattende komik og musik

Bliver man med tiden "konedøv"? Komiker Jan Svarrer går i flæsket på parforholdets trummerum.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 11. oktober går komiker og musiker Jan Svarrer i flæsket på parforholdets trummerum, når han besøger Kalundborg Hallerne.

Projekt ”Kulturpakker til Ældre” inviterer i samarbejde med Lungeforeningen, Hjernesagen og Hjerteforeningen i Kalundborg til teater med Jan Svarrer mandag den den 11. oktober. Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle”, at man skal invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet. Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre er nemlig, at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at mindste ensomhed blandt ældre.

Ægteskab forlænger mænds levetid. Men er det fordi, mænd bare ikke kan klare sig selv. Eller fordi mænd med tiden bliver konedøve, og derfor går rundt i en livsforlængende ro? Bliver kvinder i øvrigt mandedøve? Måske allerede inden de når ud af kirken? Er der overhovedet nogen der hører efter?

Akkompagneret af pianist og ligeledes parforholdsprøvede Kristian Fogh. Det er nemlig mange års ægteskabelig erfaring, der her koges ned til 1 X 60 minutters rynkeudglattende komik og musik. Jan Svarrer er både musiker, foredragsholder, skuespiller, komponist og tekstforfatter – men først og fremmest har han etableret sig som en af landets bedste og flittigste komikere. I sine turnerende forestillinger har han gang på gang væltet salen med ustyrlig kropskomik, underspillet deadpan-humor og altid finurlige tekster.

Som forfatter har Jan også en lang række succeser på CV’et, senest som dramatiker på Elvis-forestillingen “Viva Las Vegas” på Randers Teater, der blev Reumert-nomineret i 2020. I Jan’s forestillinger inviteres publikum altid ind i en verden af lige dele morskab, vanvid og eftertænksomhed.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg biblioteker.

Kulturpakker for Ældre

Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Efteråret er derfor fyldt med Kulturpakker til Ældre. I alt kan man oplevede 16 forskellige arrangementer: musik, foredrag, teater og underholdning fordelt geografisk i Kalundborg kommune i 2021. Alt er gratis. Man skal dog huske, at invitere en nabo eller bekendt med.
Se alle arrangementerne, hvor også der kan bookes billetter via www.kulturpakkerkalundborg.dk

Del