Bjergstedvej åbner snart igen

Der er nu lagt en plan for at få genåbnet Bjergstedvej, der har været lukket siden februar i år.

Bjergstedvej åbner snart igen
Bjergstedvej åbner snart igen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er nu lagt en plan for at få genåbnet den lukkede Bjergstedvej omkring grusgraven ved Bjergsted. Colas, der ejer grunden, som støder op til Bjergstedvej er nu færdig med at undersøge, hvordan arbejdet med at stabilisere vejen skal planlægges.

Arbejdet i området er allerede påbegyndt og foreløbigt er arbejdet planlagt til at være færdiggjort i uge 33, oplyser Kalundborg Kommune på deres hjemmeside.

Direktør for Teknik- og Miljøområdet i Kalundborg Kommune, Michel van der Linden, udtaler endvidere på Kalundborg Kommunes hjemmeside: ”Vi er meget glade for, at der nu er fundet en løsning på udfordringerne med Bjergstedvej. Ikke mindst så borgerne i området nu har fået sat en dato på, hvornår de igen kan færdes på den optimale måde i området. Jeg vil også gerne takke borgerne for den store tålmodighed, de har udvist de seneste måneder."

Bjergstedvej er siden februar 2024 blevet undersøgt efter et jordskred i en tilstødende grusgrav, og vejen har været  spærret for trafik lige siden. I januar, hvor vandet i en sø i en tilstødende grusgrav stod unaturligt højt, grundet de store mængder regn, løb det over i en grusgrav, og der skete altså et jordskred.

Så længe Bjergstedvej har været spærret, har der været omkørsel via Bregningevej eller Amtsvejen, hvilket der fortsat vil være indtil, at vejen igen åbner i uge 33.

Del