Biografejer er glad og tilfreds

Brian Sønder Andersen er nu gået i gang med at få biografen klar til på søndag, der er sat varme på og alle maskiner som er skilt ad, bliver nu samlet.

Biografejer er glad og tilfreds
Brian Sønder Andersen, indehaver af Kino Den Blå Engel, er glad for at gæsterne igen kan komme i biografen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Du kan se frem til lidt mere festlige dage fra på søndag, bl.a. slår Kino Den Blå Engel dørene op og det glæder indehaver Brian Sønder Andersen sig til.

Fra på søndag d. 16. januar kan der igen holdes foredrag og konferencer med op til 500 siddende deltagere, og forlystelsesparker og omrejsende tivolier kan igen holdes åbne. Biografer har også fået lov til at åbne og Kino Den Blå Engel er klar til art vise film allerede fra kl. 12 på søndag hvor børnefilmen ’Jorden rundt på 80 dage’ vises på det store lærred.

”Jeg er glad og tilfreds med, at det er de samme restriktioner vi kan åbne med som vi lukkede med, dvs. vi må fylde hele biografsalen, man skal have mundbind på når man går rundt og der skal vises coronapas, det virker rigtigt godt og det kan folk godt finde ud af,” fortæller Brian Sønder Andersen, indehaver af Kino Den Blå Engel, og fortsætter,

”Min bekymring går mere på, at alle premierefilm er blevet rykket, bl.a. Hvidstengruppen og Krummerne og Alle for fire skulle have haft premiere først i februar, men den er rykket hen til august, men vi fortsætter med Spider-Man som var helt ny da der blev lukket ned, og så er der trods alt et plus, nu kan vi få afviklet koncerten med Burhan G i februar, den har været flyttet flere gange siden 2020.”

Brian Sønder Andersen er nu gået i gang med at få biografen klar til på søndag, der er sat varme på og alle maskiner som er skilt ad, bliver nu samlet.

”Nu møder personalet ind så vi kan få lavet en plan, vi skal have gjort rent, få fyldt hylderne op så vi er klar til at vise film på søndag,” siger Brian Sønder Andersen.

Del