Billig produktion af varmt vand

Personalet hos Punkt1 i Kalundborg og Gørlev er klar til at demonstrere anlægget og vise beregninger på hvor meget der kan spares.

Billig produktion af varmt vand
Steen Jensen og det øvrige personale hos Punkt1 i Kalundborg og Gørlev er klar til at demonstrere anlægget for kunderne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Punkt1 i Kalundborg og Gørlev kan nu tilbyde sine kunder en smart løsning hvor både hus og det varme vand opvarmes med en varmepumpe. Det kan give en besparelse på omkring 26%, oplyser Punkt1.

Der er gennem de sidste mange år solgt rigtigt mange varmepumpeløsninger til især sommerhuse. Varmepumper som bruges til rumopvarmning og så med en traditionel vandvarmer på strøm, men nu er der mulighed for at både varme og varmt vand kan opvarmes med en varmepumpe.

Punkt1 i Kalundborg og Gørlev tilbyder nu en løsning fra firmaet Hitachi hvor der bl.a. kan leveres en løsning hvor varmepumpen trækker op til tre blæsere indenfor sammen med en vandvarmer.

”Nu kan vi tilbyde en vandvarmer til brugsvandet som bliver opvarmet via en varmepumpe, samtidig kan samme varmepumpe varme huset op, det giver en besparelse på omkring 26% i forhold til en traditionel varmvarmer på el,” fortæller Steen Jensen fra Punkt1 i Kalundborg og Gørlev, og fortsætter,

”Vandvarmeren er på 190 liter og kan stå i et almindeligt 60 cm. skab, samtidig har vandvarmeren en turbo knap som man kan trykke på hvis der er mange som skal i bad samtidig.”

Løsningen med en vandvarmer varmet op via en varmepumpe reducerer co2 aftrykket med knapt 70%.

Personalet hos Punkt1 i Kalundborg og Gørlev er klar til at demonstrere anlægget og vise beregninger på hvor meget der kan spares.

Del