Billetterne er klar: Det bliver et brag af en Seniorfest

Meny Kalundborg har udviklet en helt ny kage som gæsterne til Seniorfesten kommer til at smage til kaffen.

Billetterne er klar: Det bliver et brag af en Seniorfest
Meny Kalundborg har udviklet en helt ny kage som gæsterne til Seniorfesten kommer til at smage til kaffen. Fra venstre, Peter Egebæk, Niels-Erik Sørensen og Michael Rasmussen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetterne til næste års Seniorfest i Hvidebækhallen er på vej ud til salgsstederne. Billetterne kan købes fra d. 1. november og dem som sikrer sig en billet kan glæde sig til en helt nyudviklet kage fra Meny til kaffen.

H.F. Vestsjællands Venner som står bag den populære Seniorfest i Hvidebækhallen, har længe været klar med hele underholdningsprogrammet og nu er billetterne også klar.

Billetsalget starter onsdag d. 1. november og de kan købes flg. steder: Kvickly og Meny i Kalundborg, Super Brugsen i Svebølle, Dagli´Brugsen i Snertinge og i Ubby/ Jerslev området er det igen i år hos Ole P. Nielsen.

I Høng skal billetterne købes hos Mr. Flemming i Høng Centret.

Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, har igen i år lavet en række gode aftaler til glæde for de omkring 700 gæster som plejer at fylde Hvidebækhallen.

Bl.a. får gæsterne til Seniorfesten den 8. februar 2024 en helt nyudviklet kage til kaffen, en aftale der er indgået med Meny Kalundborg.

”Kagen er udviklet på baggrund af Niels-Eriks henvendelse, en Meny snitte kalder vi den, som er det bedste af det bedste. Bunden består af mørdej og på toppen er der kransekage og så er den dryppet med karamel og drysset med chokolade. Det er vores bagermester Jesper Øvad Nielsen som har udviklet Meny snitten, som i øvrigt nu også er til salg i vores bageri,” fortæller Meny købmand Peter Egebæk.

Når billetterne sættes til salg på onsdag d. 1. november fra kl. 08, så har Meny Kalundborg et godt tilbud til dem der står tidligt op. Mellem kl. 08 og 10 udleveres er der nemlig en pose med fire rundstykker sammen med billetterne.

Dem som vælger at købe deres billet hos Meny deltager også i en konkurrence om et gavekort på 500 kr. som trækkes mandag d. 6. november kl. 09.

”Der plejer at være rift om billetterne og sådan bliver det forhåbentligt også denne gang, vi plejer at få solgt alle 700 billetter på kort tid. Der er lagt op til en brag af en fest og vi håber virkelig at folk bakker op,” siger Niels-Erik Sørensen.

Partykonge kommer til Seniorfest

Underholdningen til næste års Seniorfest er også på plads. Det bliver Danmarks partykonge, Dansktoppens brede smil, Johnny Reimar, som bliver hovednavnet til festen, men der bliver også underholdning med John Mogensen Live duo. De er blandt andet kendt fra DK4.

Og så bliver det, traditionen tro, Butterflies, som har sørget for god musik i over 30 år, der spiller mens de mange gæster spiser og de spiller også op til dans og her plejer dansegulvet at være fyldt til sidste plads.

Maden til Seniorfesten sørger Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus for, helt som han har gjort i flere år og det er Fuglede IF som hjælper med at lave kaffe.

Del