Billetterne bliver revet væk

Skal du med til næste års brag af en Seniorfest så er det med at få købt en billet, om få dage er der udsolgt.

Billetterne bliver revet væk
Folk stod i kø allerede fra morgenstunden da salgsstederne åbnede onsdag kl. 08, ikke mindst i Meny Kalundborg hvor der blev lover fire stykker morgenbrød sammen med billetten. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Det varer ikke længe før H.F. Vestsjællands venner kan melde udsolgt til næste års Seniorfest i februar måned. På to dage er der solgt mere end 500 billetter.

”Man må knibe sig lidt i armen,” ordene kommer fra Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, som onsdag morgen satte 700 billetter til salg til næste års Seniorfest den 8. februar 2024 i Hvidebækhallen.

Da salgsstederne lukkede torsdag aften, var der solgt ikke mindre end 522 billetter.

Folk stod i kø allerede fra morgenstunden da salgsstederne åbnede onsdag kl. 08, ikke mindst i Meny Kalundborg hvor der blev lover fire stykker morgenbrød sammen med billetten.

”Folk stod i kø fra morgenstunden i Meny og inden middag var der solgt 150 billetter, og de måtte have flere billetter kørt ud. MR. Flemming i Høng Centret havde også Udsolgt inden middag og måtte også have flere billetter til Høng og nu er alle de sidste billetter ude på salgsstederne,” fortæller Niels-Erik Sørensen.

Der er således mindre end 200 billetter tilbage og de er i følge Niels-Erik Sørensen fordelt på følgende måde: Hos MR. Flemming i Høg Centret er der ca. 15 billetter tilbage, Dagli Brugsen i Snertinge og Super Brugsen i Svebølle har ca. 20 billetter tilbage hver. Ole P. Nielsen i Ubby/Jerslev ligger inde med 30 billetter, og så har Meny og Kvickly resten.

Så skal du med til næste års brag af en Seniorfest så er det med at få købt en billet, om få dage er der udsolgt.

Underholdningen til næste års Seniorfest er også på plads. Det bliver Danmarks partykonge, Dansktoppens brede smil, Johnny Reimar, som bliver hovednavnet til festen, men der bliver også underholdning med John Mogensen Live duo. De er blandt andet kendt fra DK4.

Og så bliver det, traditionen tro, Butterflies, som har sørget for god musik i over 30 år, der spiller mens de mange gæster spiser og de spiller også op til dans og her plejer dansegulvet at være fyldt til sidste plads.

Maden til Seniorfesten sørger Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus for, helt som han har gjort i flere år og det er Fuglede IF som hjælper med at lave kaffe.

Del