Billetter til Musik i Gryden sælger godt

Af Jens Nielsen

Der er stadig billetter til salg til Musik i Gryden, men mange har allerede sikret sig billet til en aften i flotte omgivelser med masser af musik.

Fredag den 18. juni er der Musik i Gryden, og med Rasmus Walter, Jonah Blacksmith, Patrick Dorgan og LarsDK på scenen, er der lagt op til en dejlig aften i Gryden på Møllebakken, og mange har allerede sikret sig en billet.

”Billetsalget er gået godt, ikke mindst efter at vejret er blevet meget bedre i den sidste tid, og så gav det lige et ekstra ryk da vi annoncerede, at også LarsDK optræder til Musik i Gryden, vi er glade for at der bliver bakket op om arrangementet,” fortæller Søren Bang Knudsen fra SBK Event, der er arrangør af udendørskoncerten.

Resterende billetterne kan købes hos Punkt1 Kalundborg og Kvickly Kalundborg.

Dørene åbner kl 17:00 og igen vil Slagter Jacob være på plads med mad på dagen, lige som der kan købes drikkevarer.

Rasmus Walter

2021 bliver Rasmus Walters første sommerkoncerter solo. Han søger tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver og giver et indblik i historierne bag nogle af de største hits. Der er lagt op til en meget personlig og nærværende koncert i selskab med den populære danske sanger.

Jonah Blacksmith

Bandet, som er spillet flittigt på radiostationerne, skaber med få akustiske instrumenter en hyggelig og intim musikalsk oplevelse, når de med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen tager afsæt i fortællinger om levet liv. Man kan roligt sætte næsten op efter en stor oplevelse med brødrene fra Thy.

Patrick Dorgan

Sangeren, slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Nu bydes han velkommen på scenen til Musik i Gryden, hvor han vil bidrage til den musikalske kulisse under trækronerne.

Tidsplan bands / solister:
Kl 17:00 Pladsen åbnes
Kl 18:00 Præsentation / Konferencier Jimmy Sørensen
Kl 18:00 – 18:45 Lars ”DK” Nielsen
Kl 19:00 Sceneskift
Kl 19:15 – 20:15 Patrick Dorgan
Kl 20:15 – 20:45 Sceneskift
Kl 20:45 – 21:45 Rasmus Walter
Kl 21:15 – 21:45 Sceneskift
Kl 21:45 – 22:45 Jonah Blacksmith

Del