Billetsalget til Kalundborg Rock’er stiger støt

Billetsalget til dette års Kalundborg Rock’er har gået noget trægt i en periode, men nu er der endelig kommet hul på folks købelyst.  

Billetsalget til Kalundborg Rock’er stiger støt Kalundborg Rock'er 2022 afvikles som altid på Gisseløre. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er nu solgt så mange billetter til dette års Kalundborg Rock’er, at økonomien hænger sammen og der er 14 dage endnu til festivalen afvikles på Gisseløre i Kalundborg.

Billetsalget til dette års Kalundborg Rock’er har gået noget trægt i en periode, men nu er der endelig kommet hul på folks købelyst.  

”Vi er naturligvis fortrøstningsfulde omkring billetsalget som de sidste 10 dag er kommet godt i gang, så det er dejligt at vi med hårdt arbejde og slid og slæb nok kan få det hele til at lykkedes,” fortæller Johnny Elmelund, presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Der er på nuværende tidspunkt solgt 3500 billetter hvilket betyder at økonomien til Kalundborg Rock’er 2022 nu løber rundt. Håbet fra arrangørernes side er at nå mindst 4000 solgte billetter.

Der er 14 dage endnu til Kalundborg Rock’er afvikles, så der er gode muligheder for at få købt en billet inden, og ellers sælges der også billetter ved indgangen på dagen.

Dette års festival er en endags festival, men håbet fra styregruppen bag Kalundborg Rock’er er, at Kalundborg Rock’er skal tilbage til før corona med musik i mindst 2 dage.

”Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at vi selvfølgelig arbejder frem imod en traditionel festival på 2 eller 3 dage i fremtiden, hvis vi altså kommer ok i mål med årets festival, så vi håber at vind og vejr er med os i år og at vi dermed også kan få solgt lidt billetter på dagen i indgangen,” siger Johnny Elmelund.

Del