Billetsalg går snart i gang

Den 11. og 12. august 2023 er der igen festival på Gisseløre i Kalundborg.

Billetsalg går snart i gang
Styregruppen bag Kalundborg Rock’er starter billetsalget natten til Black Friday. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Natten til fredag, der også er kendt som Black Friday, begynder billetsalget til Kalundborg Rock’er 2023.

Den 11. og 12. august 2023 er der igen festival på Gisseløre i Kalundborg. Styregruppen bag Kalundborg Rock’er starter billetsalget natten til Black Friday, altså fredag den 25. november.

”Vi sælger billetterne til en rigtig god pris, men kun denne dag. Vi har også lavet særlige gode priser på ungdomsbilletterne, og børn til og med tre år er gratis,” fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

For dem, der ikke har lyst til at købe billetterne på nettet, kan man også købe dem i Punkt 1 i Kalundborg lørdag den 26. november mellem kl. 10-15 til samme pris.

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er arbejder lige nu på, hvilken navne, der skal stå på listen til festivalen på Gisseløre i 2023.

”Vi arbejder lige nu på hvilke navne, vi gerne vil have til at spille til Kalundborg Rock'er 2023, og vender tilbage, så snart vi har nogle i hus. Der vil være i musikeren i hvert fald 12-13 navne, som bliver præsenterer i slutningen af i år og i begyndelsen af næste år,” fortæller Johnny Elmelund, og tilføjer: ”Jo flere, der bakker op om festivalen, jo flere penge har vi at arbejde med, og jeg synes faktisk, at det er en god pris for en festival i to dage.”

Del