Billedserie: Underholdende og ustyrligt

Børn og voksne kunne også opleve superhelten Kalle, som i stedet for sixpack har en saftevandstønde, han hev op i blusen, så de mange fremmødte kunne se at det var rigtigt. 

Billedserie: Underholdende og ustyrligt
Som altid når Kalle optræder, blev det meget underholdende og ustyrligt. Iført flere af hans sjove dyremasker gav han den som Rasmus Zebra, Kim Laksen, Justin Bæver og Joye Måge, totalt skørt og meget underholdende. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det bliver vildt, og det bliver højt. Det havde trommeslager og entertainer Kalle Mathiesen lovet på forhånd. Og sådan blev det da han lørdag eftermiddag nærmest væltede Kalundborg Havnepark med sit show.

Der kom en næsten to meter høj mand ind på scenen, som elsker at spille trommer. Han spiller så meget trommer, at han næsten selv er blevet til en tromme. For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet, som holder rytmen dagen lang. Det er derfor, at Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet mener den farverige kunstner

Som altid når Kalle optræder, blev det meget underholdende og ustyrligt. Iført flere af hans sjove dyremasker gav han den som Rasmus Zebra, Kim Laksen, Justin Bæver og Joye Måge, totalt skørt og meget underholdende.

Ud over en lang række af sange som der kunne synges og danses med på, så kunne børn og voksne også opleve superhelten Kalle, som i stedet for sixpack har en saftevandstønde, han hev op i blusen, så de mange fremmødte kunne se at det var rigtigt. 

Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium, og er med sin unikke blanding af musik, sampling og underholdning populær hos både børn og voksne. Han er kendt fra DR’s Ramasjang og TV2’s Natholdet og faktisk har han også en fortid som underviser på Musisk Skole i Kalundborg for mere end 15 år siden.

Underholdningen lørdag i havneparken var en del af ’Gang i Danmark’ konceptet som Vores Kalundborg har købt sig ind i, hvor en række kunstnere gæster Kalundborg hen over sommeren.

Del