Billedserie: Udfordringer var der nok af

Søndag blev finalen i den landsdækkende cykelcross cup afviklet med Kalundborg Cykle Club som arrangør.

Billedserie: Udfordringer var der nok af
De 152 deltagere i søndagens cykelcross løb på Møllebakken i Kalundborg fik masser af udfordringer. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De 152 cyklecross-deltagere, som søndag stillede til start på Møllebakken i Kalundborg, fik masser af udfordringer på den ca. 2,6 km lang rute.

Møllebakken i Kalundborg er bredt anerkendt som det bedste sted i Danmark til den action prægede terræn-disciplin cyklecross.

Søndag blev finalen i den landsdækkende cykelcross cup afviklet med Kalundborg Cykle Club som arrangør.

Selv om der stod en kold vind ind over Møllebakken fik de mange deltagere masser af varme i kroppen.

Den lokale cykelklub, med løbsleder Mikkel Pagh i spidsen, havde endnu engang skabt helt perfekte forhold for et godt race, både for de yngste som var bare 9 år gamle og til de ældste som var 77 år.

Hele Møllebakken var inddraget til cyklecross arrangementet, og var blevet til en Ca. 2,6 km lang rute med bomme, løbestykker, off-camber samt tekniske og hurtige passager. Underlaget skiftede mellem asfalt, stier og græs, som skulle gennnemkøres så mange gange som muligt på en lille time - det giver sved på panden.

Selv om der er kommet meget regn de seneste dage var Møllebakken perfekt til cyklecross, tung og udfordrende men på ingen måde umulig at køre på. En regnbyge midt på dagen gav blot ekstra spænding for de mange deltagere.

Del