Billedserie: Tourfest i havneparken

Meny Kalundborg var hovedsponsor for folkefesten og stod klar hele dagen med mad og drikke.

Billedserie: Tourfest i havneparken Tourfesten fortsatte i havneparken lørdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Både i løbet af dagen og især efter Tour de France-feltet var kørt gennem Kalundborg summede Kalundborg Havnepark af liv. Lørdage sluttede med folkefest med hygge, musik og koldt øl.

Touren i Kalundborg havde lagt op til folkefest i Kalundborg Havnepark i forbindelse med 2. etape af Tour de France. Og folkefest det blev det.

Allerede over middag var der masser af liv og aktivitet, men det største ryk ind kom da de mange tusinde mennesker som stod langs vejene, trak mod havneparken da tour-feltet var kørt forbi, for at se resten af 2. etape på storskærmen.

Meny Kalundborg var hovedsponsor for folkefesten og stod klar hele dagen med mad og drikke.

Men det blev et væsentligt større arrangement end Meny turde håbe på, flere gange måtte der hentes både flere drikkevarer og mere mad efter vejene igen var blevet åbnet.

”Det er gået over al forventning, vi viste jo ikke på forhånd om det blev en dreng eller en pige, men det viste sig at blive trillinger. Vi har måtte hente både mere øl og mere mad og så er personalet godt nok ved at være slidte, det er helt vildt, Kalundborg bakker flot op, men se også lige et vejr,” siger Meny købmand Peter Egebæk lørdag aften, hvor der blev budt på musik fra en DJ og fra bandet Jumpin’ Jacks

Del