Billedserie: TGU havde fuldt hus i Tømmeruphallen

Lørdag var Tømmeruphallen godt fyldt op til Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforenings (TGU) årlige gymnastikopvisning.

Billedserie: TGU havde fuldt hus i Tømmeruphallen
Jumping Fitness er et af de nye tiltag hos TGU. Lørdag var holdet med til opvisningen i Tømmeruphallen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) havde lørdag deres årlige gymnastikopvisning i Tømmeruphallen, hvor publikum kunne se alt lige fra pardans til springgymnastik og Jumping Fitness.

Omkring 400 publikum var mødt op i Tømmeruphallen til Tømmerup Gymnastik- og Ungdomsforenings (TGU) årlige gymnastikopvisning lørdag. Til musikken gik omkring 300 gymnaster og dansere, yngre som ældre, yndefuldt ind på gulvet i hallen, forrest blev fanen ført af to gymnastikpiger, mens publikum klappede begejstret.  

Hos TGU Gymnastik har man glædet sig til igen i år at se en masse dygtige udøvere på gulvet ligesom de mange, der kommer for at se gymnastikopvisningen. Derudover er det vigtigt for foreningen at vise, hvad de mange forskellige hold laver, da der er mange forskellige hold i TGU regi.

Louise Kantsø Olesen, der er formand for TGUs gymnastikafdeling bød velkommen, og var glad for at se så mange gymnaster, men også publikum, til endnu en gymnastikopvisning i TGUs historie, der skriver mere end 150 år.

”Vi har glædet os. Der er mange kendte ansigter, men der er også nye ansigter. Nye instruktører og nye gymnaster.  Nogle gange er verden udenfor noget møg, men herinde er der fællesskab, god stemningsfyldt og i dag er der fest,” sagde en rørt formand, inden hun sluttede sin velkomsttale af med at ønske alle en god dag.

Første Hold på gulvet var Go Jump, som er 1.- 5.klasse. Det er et meget populært hold med 83 tilmeldte i denne sæson. De lagde ud med at lave gymnastik til Ed Sheeran, og publikum var begejstrede. Inden hvert hold gik på gulvet, var der en kort præsentation af holdet, som instruktørerne havde lavet for at publikum kunne få en idé om, hvad det enkelte hold laver til træning.

Derudover fortalte formanden også, at man har besluttet, at der skal være sommertræning én gang om ugen, hvor de forskellige hold kan træne sammen. Udover gymnastik har TGU 10 andre underafdelinger som fx E-sport, fodbold, fitness og cykling.

Sidst på eftermiddagen blev formand for TGU, Peter Holm, hædret for det store arbejde, som han har lagt i foreningen i mange år. Han fik en fin t-shirt som tak. Som de tidligere år, vil der være aftenfest med DJ i Tømmeruphallen efter gymnastikopvisningen.

Del