Billedserie: Søndag var der igen sol over heste- og kræmmermarkedet

”Vi har aldrig før oplevet noget så slemt , ifølge min regnmåler er der faldet 60 mm regn her i Gørlev i denne uge og det har givet problemer på bl.a. parkeringspladsen"

Billedserie: Søndag var der igen sol over heste- og kræmmermarkedet
Hvor lørdagen bød på hesteskue, var der masser af hesteshows hele søndagen og hvor kræmmerne havde stort held med at sælge gummistøvler lørdag, så var der mere salg i solbriller søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lørdagens megen regn gav masser af udfordringer for arrangørerne af det store hesteskue og kræmmermarked, men søndag skinnede solen og mange gæster fandt vej det det populære marked i Gørlev.

Det store hesteskue og kræmmermarked i Gørlev kunne sidste år notere sig en solid publikumsrekord. Sådan bliver det ikke i år. Det meste af lørdag formiddag stod regnen ned over pladsen og kun få gæster kiggede forbi, men søndag var der langt mere optimisme hos arrangørerne.

”Vi fik trods alt en rimelig pæn lørdag eftermiddag men det kan selvfølgelig ikke indhente de timer lørdag formiddag hvor det bare regnede,” fortæller Helge Carlsson fra Gørlevudvalget, der siden 1977 har stået bag det store heste og kræmmermarked, og han fortsætter, ”Vi har aldrig før oplevet noget så slemt , ifølge min regnmåler er der faldet 60 mm regn her i Gørlev i denne uge og det har givet problemer på bl.a. parkeringspladsen hvor der er kørt grus, flis, halm og køreplader ud, men nu skinner solen og vi er optimistiske.”

Og gæsterne strømmede da også til det store marked søndag formiddag. Inden klokken var 11 var de første 100 biler kørt ind på parkeringsarealet.

Hvor lørdagen bød på hesteskue, var der masser af hesteshows hele søndagen og hvor kræmmerne havde stort held med at sælge gummistøvler lørdag, så var der mere salg i solbriller søndag.

Gørlevudvalget er klar igen med Føl– og plageskuet 2024 den 13. - 15. september.

Billedserie: En meget våd start på Heste- og Kræmmermarked

Del