Billedserie: Sommerferie i hestens tegn

Et af sommerferiens mange spændende tilbud fra UngKalundborg til unge i Kalundborg Kommune.

Billedserie: Sommerferie i hestens tegn Der var stor tilslutning til en 'Hestedag på Humlebækgaard', arrangeret af UngKalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et af sommerens mange tilbud fra UngKalundborg er en 'Hestedag på Humlebækgaard'. En aktivitet som hvert år er helt optaget af unge piger og drenge som er vilde med heste. Og sådan var det også i år.

Alle 25 pladser til ’Hestedag på Humlebækgaard’ i Kallerup var optaget af hesteglade piger og drenge, onsdag. Et af sommerferiens mange spændende tilbud fra UngKalundborg til unge i Kalundborg Kommune.

”Hvordan var det i fik hesten til at stoppe,” spørgsmålet kommer fra Anja Carlsen, indehaver af Humlebækgaard. Deltagerne til onsdagens hestedag har forskellig erfaring. Flere har siddet på en hest tidligere mens det for andre er første gang.

Anja Carlsen guider de unge deltagere gennem de mest basale regler for at få den optimale oplevelse med den firbenede ven.

”Vi har lavet den her hestedag i samarbejde med UngKalundborg i snart mange år. Det er altid populært og når vejret så er så godt som i dag, er det jo helt optimalt,” fortæller Anja Carlsen, og fortsætter, ”Her i formiddag ridder dem med erfaring selv mens andre har en hjælper med, så skal vi have spaghetti med kødsauce til middag og i eftermiddag skal de køre med hestevogn, og så er dagen også gået.”

UngKalundborg tilbyder så forskellige aktiviteter som Padel tennis, intro til kinesisk, Go Kart, Paintball, Klovn og teater og Samsø rundt på islandske heste.

Læs mere på Ungkalundborg.dk

Del