Billedserie: Solen skinner altid i Den 8. Himmel

Kristian Gintberg havde taget et nyt show med til Kalundborg, hvor han tager børnene med i opklaringen af et mysterium. Sammen følger de sporene, og udelukker skurkene én for én.

Billedserie: Solen skinner altid i Den 8. Himmel Tirsdagens koncert/show var det fjerde og sidste i rækken af sommerkoncerter i år i Den 8. Himmel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sommerens sidste koncert for børn i Den 8. Himmel blev også en stor succes. Solen skinner altid i Den 8. Himmel, også i dag tirsdag.

Et af de mest sete programmer på DR Ramasjang tager børnene med ind i et spændende univers med sjove skurke og svære mysterier, hvor mesterdetektiven Kristian forsøger, at få den skyldige bag tremmer. Tirsdag besøgte Kristian til Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg.

Inden der skulle opklares mysterier, blev de mange hundrede børn og voksne præsenteret for et ’klap-o-meter’ som kunne måle hvor godt publikum kunne klappe, og selvfølgelig fik de mange gæster klap-o-meteret helt op i feltet ’et super publikum’. 

Kristian Gintberg havde taget et nyt show med til Kalundborg, hvor han tager børnene med i opklaringen af et mysterium. Sammen følger de sporene, og udelukker skurkene én for én.

Men hvem var skurken? Er det danseslynglen Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan eller den skøre jagtprinsesse Hanne Riffel? Er det Fru Pudderkvast, Camping Vagn, Reichardt Thomsen eller Preben Pølsesnak?

Med hjælp fra publikum fandt Kristian frem til, at skurken var Camping Vagn.

Tirsdagens koncert/show var det fjerde og sidste i rækken af sommerkoncerter i år i Den 8. Himmel.

Koncerterne har som alle tidligere år været et tilløbsstykke, og som Lone Kongsted fra arrangørgruppen sagde i sin velkomst, ”Solen skinner altid i Den 8. Himmel,” og det gjorde den også tirsdag formiddag selv om vinden var lidt kølig.

Del