Billedserie: Sæsonen med populær blues og jazz hver lørdag er skudt i gang

Dagens musikarrangement blev ekstra festlig da en polterabend kiggede forbi.

Billedserie: Sæsonen med populær blues og jazz hver lørdag er skudt i gang
Christian Søgaard Trio, som flere gange tidligere har gæstet den lokale blues- & jazzclub, startede rækken af de populære arrangementer i gårdhaven. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Blues- & JazzClub tog lørdag hul på endnu en sæson med populær blues og jazz i Kontorets gårdhave. Christian Søgaard Trio spillede den første af sæsonens ni koncerter.

Der var godt fyldt op i Kontorets overdækkede gårdhave da Kalundborg Blues- & JazzClub satte gang i endnu en sæson med de populære lørdagskoncerter hen over sommeren på Kontoret.

Christian Søgaard Trio, som flere gange tidligere har gæstet den lokale blues- & jazzclub, startede rækken af de populære arrangementer i gårdhaven med viser og sange af Pernille Plaetner og Rune T. Kidde, svøbt i livsglad musik fra de tre spillemænd Morten Nordal guitar, Jens Holgersen kontrabas og Christian Søgaard sang og harmonika.   

Kommunalbestyrelsesmedlem og næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget, Esben Hansen (S), var blandt dagens mange gæster og han sagde bl.a. til de fremmødte,

Copenhagen jazzfestival starter den 4. juli. Hvis man er til det så tager det ca. 1½ time at komme dertil. Men hvis man ikke vil eller kan det, så er det bare helt fantastisk, at vi her i Kalundborg har en helt igennem super duper blues- og jazzklub der i samarbejde med en privat aktør, Kontoret, har ni koncerter der fyres op under gennem hele sommeren – det er ikke noget der kommer af sig selv, men fordi Blues- og jazzklubben har en aktiv bestyrelse.”

En kommende brud kiggede forbi

Dagens musikarrangement blev ekstra festlig da en polterabend kiggede forbi.

Isabella Seibæk skal giftes med Emil Kindtler og derfor havde veninderne klædt den kommende brud festligt på og udstyret hende med roser som hun måtte rundt blandt publikum og sælge. Første rose købte kontorchefen, Morten Nystrup, som fik lov til at give Isabella Seibæk et kys på kinden, og han kvitterede med shots til hele holdet.

Christian Søgaard Trio havde også set, at der var besøg af en polterabend og spillede derfor brudevalsen, som Isabella Seibæk tog sammen med sin mor Heidi Seibæk.

Den næste lørdagskoncert er den 29. juli hvor lokale Nida Jazzband står på scenen på Kontoret.

Del