Billedserie: Perfekt vejr til ny festival i havneparken

Af Jens Nielsen

Kalundborg Grillfestival havde perfekt vejr. Mange fandt vej til havneparken for at hygge og høre musik. Festivallen kan blive en ny tradition.

Det er Shelby Florent som har inviterer alle interesserede til Grillfestival i havneparken Han stammer fra Elfenbenskysten i Afrika men har de sidste 20 år boet i Danmark, senest et par år i Gørlev og nu er han flyttet til Kalundborg, hvor han gerne vil være med til at sætte gang i byen igen efter corona restriktionerne.

Det omfattende program til Kalundborg Grillfestival startede allerede lørdag formiddag hvor en DJ varmede op, og som dagen skred frem kom der flere og flere mennesker til havneparken for at deltage i den helt nye festival, hvor Shelby Florent havde sørget for et par grill hvor der kunne grilles kød og grøntsager og et stort underholdningsprogram for både børn og voksne.

Midt på eftermiddagen var det Masterrummer Sylvester som satte gang i festen for børn sammen med Kamla Marie der har rødder i Trinidad og til den østjyske natur.

Sylvester havde taget sine 150 trommer med og det var meget populært hos børn og forældre.

Dagens hovednavn bliver den danske kunstner Pharfar, som har rødder i det Københavns reggaemiljø. Han er især kendt for ’La’ mig rulle dig’. Han går på scenen lørdag kl. 19.00

”Det er en festival for hele familien, havneparken er perfekt til det formål bl.a. fordi her er en legeplads til børnene,” fortæller Shelby Florent, der gennem flere år har arrangeret koncerter i København.

En familie havde flyttet en privat fødselsdagsfest til havneparken og havde selv medbragt både borde og stole og kød som kunne grilles samtidig med at der kunne høres musik.

Kalundborg Grillfestival kan blive en tilbagevendende begivenhed oplyser Shelby Florent.

 

Del