Billedserie: Op mod 500 aktive skolebørn dystede i atletik

Eleverne havde en fin dag, og vejret viste sig fra sin bedste side med sol og blå himmel det meste af dagen.

Billedserie: Op mod 500 aktive skolebørn dystede i atletik Op mod 500 elever dystede fredag i atletik på Munkesø Stadion. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

I dag afholdt Kalundborg Kommunale Skoleidrætsudvalg sit årlige atletikstævne for 5. og 6. klasserne på Munkesø Stadion i Kalundborg.

44 hold deltog. Det vil sige, at op mod 500 børn har været aktive på Munkesø Station i dag. 

Eleverne skulle dyste i forskellige discipliner såsom 100 meter løb, 800 meter løb, 4 x 100 meter stafetløb, højdespring, længdespring, boldkast, kuglestød og spydkast.

”Grundet corona har der ikke været noget idrætsstævne de sidste to år, så det er dejligt at være tilbage, det her er så hyggelig en dag for alle,” fortæller Mette Elmelund, idrætslærer på Skolen på Herredsåsen og stævneansvarlig, og fortsætter,

”Faktisk måtte vi vaske den store madras af til højdespring inden vi kunne bruge den, den stod bagerst og har ikke været brugt siden 2019.”

Eleverne havde en fin dag, og vejret viste sig fra sin bedste side med sol og blå himmel det meste af dagen.

Mette Elmelund afviklede det store stævne sammen med lærere fra skolerne og sin far Erik Elmelund, som med myndig hånd styrede de mange løb mens hendes datter stod for at få registreret de mange resultater.

Der deltog elever fra flg. skoler: Skolen på Herredsåsen, Nyrupskolen, Rynkevangskolen, Tømmerup, Årby, Hvidebæk, Svebølle og Raklev.

Del