Billedserie: Mere narko er drevet i land omkring Havnsø

Politiet har været talstærkt til stede på havnen i Havnsø hele mandag eftermiddag hvor der er båret flere pakker med narko i land fra politiets hurtiggående gummibåd.

Billedserie: Mere narko er drevet i land omkring Havnsø
Politiet har været talstærkt til stede i Havnsø hele mandag eftermiddag, hvor flere pakker med formentligt narko er skyllet i land. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen - Foto: Jokum Tord Larsen

Politiet har været massivt til stede på havnen i Havnsø hele mandag eftermiddag. Narko driver stadigvæk i land, nu i området omkring Havnsø.

Lørdag blev flere tasker med narkotika fundet ved Sjællands Odde. Søndag blev der fundet flere tasker og pakker med narkotika på Sejerø og i Sejerbugten.

Og mandag eftermiddag er der så dukket en sort taske og flere brunlige pakker op på en stranden ved Havnsø. 

Derfor har politiet var talstærkt til stede på havnen i Havnsø hele mandag eftermiddag.

Op mod 20 betjente, kommandocentral, hundepatrulje og politiets egne hurtiggående gummibåd er til stede, oplyser TV-Kalundborgs mand på stedet.

Flere pakker med formentligt narko er båret i land fra politiets hurtiggående gummibåd.

Sidst på eftermiddagen er der også ankommet en række af hjemmeværnsfolk, som formentligt skal bevogte området natten over. Det er dog ikke bekræftet af politiet. 

Taskerne, som blev fundet ved Sjællands Odde lørdag og søndag, indeholdt narko – ifølge politiet formentlig kokain.

Det er dog fortsat uvist, om det seneste fund indeholder det samme.

- Det er vores formodning, at de pakker, også indeholder narko, men det skal jo først undersøges, før vi kan sige det endeligt. Alle de pakker, som politiet mandag har fået kendskab til, er nu blevet indsamlet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2.

Tidligere mandag lød det, at der var blevet konfiskeret 18 tasker, og at den samlede mængde narko blev vurderet til at veje 840 kilo – men det var før, at en endnu tasker og flere brune pakker blev fundet mandag eftermiddag. 

Politiet har opfordret borgere til straks at ringe 114, hvis man finder tasker i området, og advarer kraftigt mod at tage eventuel narko med sig hjem.

Del