Billedserie: Mange mødtes til debat og underholdende indslag

”Ideen med Folkemødet er jo at kunne mødes og debattere og være uenige og så alligevel tale ordentligt til hinanden og respektere hinandens synspunkter."

Billedserie: Mange mødtes til debat og underholdende indslag
Mange var forbi Folkemøde Kalundborg i Høng lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mange brugte lørdagen på Folkemødet Kalundborg i Høng, hvor der var mulighed for at debattere mange forskellige emner, og samtidighed overvære en række af underholdende indslag for børn og voksne.

Arrangørerne af Folkemødet Kalundborg i Høng havde ikke de bedste mavefornemmelser da de kiggede ud ad vinduet lørdag morgen, hvor regnen stod ned, men en time før årets Folkemøde skulle åbne, klarede det op og holdt tørvejr hele dagen.

Og med skyer på himlen var det egentligt perfekt vejr til at afholde Folkemøde i.

Mange var da også mødt op til åbningen kl. 10, hvor de dygtige gymnaster fra Teamgym - Høng GF gav en flot opvisning inden formand for Folkemøde Kalundborg i Høng, Laila Lyng Madsen, bød velkommen.

”Ideen med Folkemødet er jo at kunne mødes og debattere og være uenige og så alligevel tale ordentligt til hinanden og respektere hinandens synspunkter,” sagde Laila Lyng Madsen.

Selve den officielle åbning af Folkemødet Kalundborg i Høng, stod borgmester Martin Damm for. Han startede sin tale med at rose de mange frivillige som står bag arrangementet.

”Det er utroligt hvad i frivillige her i Høng kan stable på benene. I har gjort det før, de fleste af os kan godt huske det store Skills i april måned hvor også rigtige mange frivillige deltog, men I er klar igen, det skal i have en stor hånd for,” sagde Martin Damm.

19 debatter

Folkemødet Kalundborg ved Høng Centret bød på hele 19 forskellige debatter, lige fra Kattegatforbindelsen til emner som madspil, Fremtidens folkeskole, Hvad er op og ned i klimakampen, Fake-News og andre spændende emner.

Men Folkemødet bød også på forskellige former for underholdning, samt stande fra skoler, uddannelsesinstitutioner, foreninger og ikke mindst politiske partier som delte ud af deres budskaber.

Del