Billedserie: Løbere fik masser af fantastisk motionsvejr

Solen deltog i løbet og skinnede om kap med løberne. Let skyet, solskin, let skyet. Lige et ønskeløbevejr for de fleste.

Billedserie: Løbere fik masser af fantastisk motionsvejr
Naturløbet havde start og mål på Den Gamle Skole på Asnæs. Foto: Erik Johnsen

Af Jens Nielsen

Næsten 100 motionsløbere deltog torsdag aften i Naturløbet, som blev afviklet for 2. gang, med start og mål på Den Gamle Skole på Asnæs. Et motionsløb som blev afviklet i flot september vejr.

Lige knapt 100 løbere og gængere gennemførte torsdag aften 5 Tårns Motions Naturløbet i helt fantastisk motionsvejr på Asnæs.

Solen deltog i løbet og skinnede om kap med løberne. Let skyet, solskin, let skyet. Lige et ønskeløbevejr for de fleste. Starten gik fra Den Gamle Skole på Asnæs, og gik både på landevej, i skov på lidt svære stier med udsigt til Kalundborg Fjord.

Derefter på lidt bredere veje til løberne mødte udsigten til Storebæltsbroen som knejsede i og viste sig frem i solskinnet.

Efter de 8 km i gang eller løb og de 12½ km løb, blev der serveret helt fantastiske grillbøffer forklædt som velsmagende burgere.

”Sådan skal en midtseptember torsdags aften bruges. 5 Tårns Motion er i hvert fald klar til anden torsdag i september næste år,” siger Erik Johnsen, formand for 5 Tårns Motion.

Del