Billedserie: Klar!

Jo, der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe folkefest i hele Kalundborg Kommune i det flotteste sommervejr.

Billedserie: Klar! Kalundborg gøres klar til folkefest. I Elmegade er portalen til pointspurten ved at blive sat op. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg er klar til at tage imod Tour de France-feltet. Allerede fra morgenstunden er de første tilskuere på plads flere steder i byen.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en stor dag for rigtigt mange. Der er lagt op til en kæmpe folkefest når Tour de France kommer gennem Kalundborg Kommune i dag lørdag.

De første tilskuere var allerede på plads da klokken var omkring ni i rundkørslen ved Meny på Nørre Alle.

Stole, borde, køletaske, flag, ja selv sololie var der sørget for.

Andre steder bliver der arbejdet på det sidste, fx i Elmegade hvor portalen til pointspurten er i gang med at blive sat op. Fakta har sat to ’svin’ på grillen over og tændt for fadølsanlægget, og franske tour-officials har travlt med at hænge reklamebannere op.

På Stejlhøj er de mange entreprenørmaskiner parkeret til parade og hos Kalundborg Rengøring på Holbækvej er firmabiler linet op, der er gule blomster i græsplænen og et stillads er stillet op, så det hele kan overskues i højden.

Ved rådhuset på Holbækvej er der også travlhed, her bliver der udleveret tøj, mad og drikke til de mange frivillige som hele dagen skal sørge for afspærring af veje.

Jo, der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe folkefest i hele Kalundborg Kommune i det flotteste sommervejr.

Del