Billedserie: Kalundborg Rock´er blev en stor succes

Masser af festglade mennesker til Kalundborg Rock'er 2021. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den reducerede udgave af Kalundborg Rock’er blev en stor succes for arrangørerne. De mange frivillige skabte en intim og hyggelig festival med et godt varieret musikprogram og et oplagt publikum.

De fleste af landets festivaller er aflyst denne sommer, men i Kalundborg valgte styregruppen at gennemføre Kalundborg Rock’er, selv om det blev i en reduceret form.

Trods masser af restriktioner grundet corona, et svigtende billetsalg og udsigten til en regning på flere hundrede tusind i underskud hvis festivallen blev aflyst, smøgede styregruppen ærmerne op og fik skabt en Kalundborg Rock’er som på mange måder var anderledes i forhold til det publikum, kender fra tidligere.

Men de lige knapt 2000 som havde sikret sig en billet fik en rigtig god festival med masser af god musik, hygge med gode venner og solskin det meste af lørdag eftermiddag. Kun et par enkelte små regnbyger ramte pladsen, men sådan plejer det jo at være, så publikum var forberedt med regntøj.

Det er fantastisk, der er en fantastisk stemning på pladsen, publikum er glade for den mindre festivalplads, man kommer tættere sammen, der har været meget ros når vi går rundt på pladsen,” fortæller Johnny Elmelund, presseansvarlig på Kalundborg Rock’er lige før Carpark North gik på scenen som sidste band lørdag aften.

Måtte hente ekstra forsyninger

Når der er musik, så skal der også være mad og drikke, og her støttede publikum rigtigt godt op i boderne, især teltet med drinks var i år meget populært, faktisk så meget, at man måtte hente ekstra forsyninger for at dække behovet.

”Vi har solgt meget mere end vi havde regnet med, så vi håber på at det kan være med til at vi rammer det magiske nul som vi har drømt så meget om, allerede kl. 16 måtte vi hente ekstra forsyninger og Meny har været rigtigt gode til at stå standby,” fortæller Johnny Elmelund.

Varieret musikprogram

Folkene bag Kalundborg Rock’er prøver hvert år at sammensætte et varieret program til festivallen, og sådan var det også i år.

Die Herren fik sat godt gang i publikum lørdag formiddag. Jimilian skulle så have taget over herfra, men han meldte afbud kort tid før han skulle på scenen, men Scarlet Pleasure og Alphabeat leverede varen som de to næste på scenen.

Sidst på eftermiddagen levede Kalundborg Rock’er så helt op til navnet, da DAD indtog scenen med den fedeste rockmusik for dem som er til den genre.

DJ Kato fik sat godt gang i publikum, som fik varmen med masser af hopperi inden Carpark North sluttede Kalundborg Rock’er af da mørket faldt på.

Der er nok mange som allerede glæder sig til Kalundborg Rock'er 2022, men om der bliver festival og i hveiken form har styregruppen slet ikke taget stilling til endnu.

"Kalundborg Rocl'er til næste år, for min egen regning, så ja, men nu skal vi først have afsluttet dette åres udgave før vi ved om vi fortsætter," siger Johnny Elmelund.

Det er Old SBI, støtteforeningen til Svebølle Boldklub samt KGB, Kalundborg Gymnastikforening og Boldklub og Kalundborg Badminton Klub som står bag Kalundborg Rock’er.

Billedserie: Sol over Kalundborg Rock´er

 

Video: Rock-festen er sparket i gang

Del