Billedserie: Kalundborg Rock’er blev en stor succes med alt udsolgt

Med 4000 solgte billetter og det flotteste sommervejr i mange år blev Kalundborg Rock’er 2022 en stor succes. Der er stor tilfredshed blandt der mange gæster.

 

Billedserie: Kalundborg Rock’er blev en stor succes med alt udsolgt
4000 gæster i dejligt sommervejr fik masser af varme og musik hele lørdagen. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Med 4000 solgte billetter og det flotteste sommervejr i mange år, blev Kalundborg Rock’er en stor succes for arrangørerne, som for bare et par måneder siden var klar til at aflyse.

Lørdag aften kunne arrangørerne bag Kalundborg Rock’er melde alt udsolgt, dvs. 4000 solgte billetter, men billetsalget er i lange perioder gået lidt trægt, og derfor var festivallen tæt på at blive aflyst, men sådan gik det heldigvis ikke.

”Vi kunne melde udsolgt midt på aftenen, så der er solgt 4000 billetter, det er fedt, for bare to måneder siden sad vi og snakkede om og aflyse, men det er fantastisk at folk har bakket op, især de sidste 14 dage er der blevet solgt rigtigt mange billetter og så har erhvervslivet været fantastiske til at byde ind og støtte op, hver gang vi lagde en sponsor op på vores Facebookside, så var der fire nye som selv henvendte sig,” fortæller Johnny Elmelund, presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Og med 4000 solgte billetter og det flotteste sommervejr i mange år blev Kalundborg Rock’er 2022 en stor succes. Der er stor tilfredshed blandt der mange gæster.

”Der er totalt tilfredshed hele vejen rundt, alle som tager fat i en synes det har været fantastisk, det med at pladsen er mindre og dermed mere intimt, gæsterne føler de kommer hinanden mere ved, og der er ikke så langt til boderne, det er blevet meget rost,” fortæller Johnny Elmelund.

Kalundborg Rock’er 2023?

Spørgsmålet om der bliver Kalundborg Rock’er til næste år melder sig naturligt næsten før 2022 udgaven er overstået. Bliver der festival over flere dage, hvordan skal styregruppen skrues sammen fremover, der er mange spørgsmål som den nuværende styregruppe lige skal vende og have 2022 udgaven på afstand før der tages stilling til en 2023 udgave af Kalundborg Rock’er.

”Nu skal vi lige sunde os, også i forhold til, at Morten Brændholt er faldet væk, det gør ikke tingene nemmere, men vi synes jo det er sjovt, så vi regner da med at der også bliver Kalundborg Rock’er til næste år,” siger Johnny Elmelund, og fortsætter, ”Men det har været en god dag, det kan vi godt være stolte af på alles vegne, så selvfølgelig er der noget at bygge videre på.”

Del