Billedserie: Højglanspoleret krom og lak

Af Jens Nielsen

Garage Club USA Kalundborg og Kvickly bød lørdag eftermiddag indenfor på den store parkeringsplads ved Kvickly til højpoleret krom og amerikanske "dollargrin".

Der blev "flashet" amerikaner-biler i stor målestok, da Kvickly og Garage Club USA Kalundborg inviterede til US Gas Night, lørdag eftermiddag.

Op imod 200 amerikanerbiler fra store dele af Sjælland lagde vejen forbi Kalundborg i det perfekte solskinsvejr.

På en lørdag i kraftigt sollys kunne ejerne og publikum spejle sig i poleret højglans og krom fra dengang, da den amerikanske bilindustri stadig kørte på højoktan og i hurtige omdrejninger.

Men også amerikanerbiler af nyere dato blev udstillet på den store parkeringsplads.

”Vi er meget tilfredse med fremmødet, her er op mod 200 amerikanerbiler som kommer fra store dele af Sjælland,” fortæller Lars Gagnér som er formand for Garage Club USA Kalundborg, og fortsætter,

”Vi håber at kunne afholde sådan et arrangement her en gang om året, men vi vil også gerne afholde vores træf i Tømmerup, så til næste år vil US Gas Night blive afholdt først på sommeren.”

Kvickly var klar med masser af koldt øl og burgere og så blev hele eftermiddagen lidt mere festlig og underholdene med god rockmusik fra lokale Last To Know.

Del