Billedserie: Første student på Allikelund

Asbjørn Rygaard Staal Nielsen kunne som årets første student på Allikelund Gymnasium hejse flaget mandag over middag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asbjørn Rygaard Staal Nielsen blev årets første student på Allikelund Gymnasium. Mandag over middag fik han æren af at hejse flaget.

Lidt i klokken 13 mandag, kunne Asbjørn Rygaard Staal Nielsen endelig ånde lettet op. Som den første HTX-elev på Allikelund Gymnasium var han til eksamen i sit sidste fag og fik et flot 7-tal.

Asbjørn Rygaard Staal Nielsen skulle forsvare sit studieprojekt, idehistorie og bioteknologi.

En stor del af familie og venner var mødt op for at ønske tillykke, inden årets første student fik æren af at hejse flaget på skoolens flagstand.

Asbjørn Rygaard Staal Nielsen fortsætter efter sommerferien på DTU hvor han skal studere kemi og teknologi så han opnår en titel af civilingeniør.

I alt har Allikelund Gymnasium i Kalundborg i år 46 studenter, fordelt på HTX, EUX og GF2.

Efter sommerferien starter mindst 125 elever incl. 10. klasse og en helt ny HHX-klasse

”Det er super godt, vores tiltrækningskraft er helt sikkert øget på grund af en række gode ambassadører som går rundt derude, og fra næste år har vi igen en HHX-klasse, det er vi glade for, og en by som Kalundborg skal have en HHX med alle de banker og detailforretninger her er” fortæller Karen Marie Bach Christensen, rektor på Allikelund Gymnasium.

Del