Billedserie: Folk strømmede til hyggeligt julemarked

Til et rigtigt julemarked kan man selvfølgelig også købe gløgg og æbleskiver, og sådan var det også i Kærby Gårdbutik søndag eftermiddag. 

Billedserie: Folk strømmede til hyggeligt julemarked
Selveste julemanden var også med til julemarkedet hos Kærby Gårdbutik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kærby Gårdbutik inviterede søndag til et hyggeligt julemarked, hvor der bl.a. blev serveret gløgg og æbleskiver i den hyggelige gårdbutik. 

Folk strømmede til da Kærby Gårdbutik søndag inviterede til julemarked. Og der var masser af julestemning i det fine vejr.

Udenfor var der mulighed for at købe ost fra ostevognen, brændte mandler og man kunne også sikre sig familiens juletræ, samt købe en stor grillpølse. 

Selve gårdbutikken var pyntet op til jul og her blev der solgt masser af kartofler, porrer, løg, rødkål, appelsiner og fine gavekurve. 

Jacob Stavnskær, der er ejer af Kærby Gårdbutik, havde nok at se til. Der skulle sørges for, at der var styr på parkeringen til de mange gæster, der skulle hentes nye forsyninger på lageret og han skulle også lige hilse på og snakke med de mange besøgende.

-Vi har nogle flotte kødfulde ænder som vi sælger i gårdbutikken, men man skal snart skynde sig ellers er der udsolgt, fortæller Jacob Stavnskær. 

I den store opvarmede lade var der en række af stande hvor der kunne købes alt fra nips til julen, kosmetik, vin og spiritus fra Dyrehøj Vingård, tøj fra Tekstur og så kunne der smages på, og købes julemedister og spegepølser fra Røsnæs Duroc. 

Til et rigtigt julemarked kan man selvfølgelig også købe gløgg og æbleskiver, og sådan var det også i Kærby Gårdbutik søndag eftermiddag. 

Børn og voksne kunne også købe en tur i en flot pyntet hestevogn, hvor turen kørte over Kærby Enge og så var julemanden også på besøg, hvor både små og store var heldige at få en karamel, hvis man ellers ville hilse på manden i det røde tøj med det store hvide skæg.

Det er anden gang, at Kærby Gårdbutik inviterer til julemarked og med den interesse, så er det nok ikke sidste gang.

-Jeg er meget tilfreds med, at så mange kigger forbi, vi har skabt en hyggelig eftermiddag og samtidig øger det kendskabet til Kærby Gårdbutik, siger Jacob Stavnskær.

Del