Billedserie: Flere hundrede ville ønske tillykke

Skipperkroen i Mullerup var fyldt til sidste stol søndag eftermiddag da Søren Tullesen havde inviteret til 25-års jubilæumsreception.

Billedserie: Flere hundrede ville ønske tillykke
Søren Tullesen her sammen med Grethe og Jytte Nygaard fra Pejsegården i Brædstrup. Det er her Søren har været i lære. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag eftermiddag markerede Søren Tullesen, at det er 25 år siden at han overtog Skipperkroen i Mullerup. Det blev noget af et tilløbsstykke med flere hundrede gæster fra nær og fjern.

Skipperkroen i Mullerup var fyldt til sidste stol søndag eftermiddag da Søren Tullesen havde inviteret til 25-års jubilæumsreception.

Det er nemlig 25 år siden, at Søren overtog Skipperkroen, 25 år med rigtigt mange gæster som har fået serveret god mad til mange forskellige lejligheder, om det er fødselsdage, bryllup, firmaarrangementer eller mad ud af huset, så har Søren Tullesen og personalet på Skipperkroen altid leveret varen. Søren Tullesen har tidligere sagt, opskriften på succes – pas din forretning, og med flere hundrede gæster søndag eftermiddag er der ingen tvivl om, at Søren er populær og i den grad passer sin forretning.

Blandt de mange gæster var Grethe Nygaard, indehaver af Pejsegården i Brædstrup og hendes datter Jytte Nygaard, som er hoteldirektør samme sted. De havde taget den lange vej fra det jyske for at ønske Søren tillykke med 25-års jubilæet. Søren Tullesen har været i lære på Pejsegården, og har derfor et livslangt bekendtskab med Grethe og Jytte. Han viste ikke at de kom til receptionen og blev derfor meget overrasket og glad da de pludselig stod på den røde løber.

De mange gæster som var kørt til Skipperkroen søndag eftermiddag for at sige tillykke med 25-års jubilæet, fik serveret god mad, bl.a. helstegt pattegris.

Del