Billedserie: Festlig fejring af Dagplejens Dag

Dagplejere og børn fejrede Dagplejens Dag flere steder rundt om i Kalundborg Kommune. 

Billedserie: Festlig fejring af Dagplejens Dag
Dagplejens Dag blev fejret flere steder i kommunen, bl.a. i en have på Røsnæsvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hvert år afholder den kommunale dagpleje landet over Dagplejernes Dag og selvfølgelig også i Kalundborg Kommune. Vi mødte en gruppe søde børn og deres dagplejere i en have på Røsnæsvej. Også i Hvidebækhallen var dagplejere samlet til store legedag.

Dagplejernes barnevogne var pyntet op til fest med balloner og flag da dagplejerne fra Dagplejen Nord, som dækker Kalundborg / Raklev/ Tømmerup og Engen, afholdte dagplejens dag, onsdag.

Dagplejerne plejer at mødes til Dagplejens Dag i Kystskoven men i år havde dagplejerne valgt at dele sig, stadig i respekt for corona, og derfor foregik det i Kildehuset på Bredekildevej og i en dagplejers have på Røsnæsvej.

I haven på Røsnæsvej var der hjemmebagte boller, pølsehorn og frugt til de 34 børn og ni dagplejemødre.

Efter at have spist boller og pølsehorn var der sangleg for de mindste hvor bl.a. en stor kurv med farvede bolde blev kastet op i luften til stor morskab for de mindste.

Store legedag

Dagplejerne i Ubby/Jerslev fejrede dagplejens dag, med et fantastisk arrangement, hvor forældre, bedsteforældre eller anden familie var inviteret med til en hyggelig formiddag i Hvidebækhallen. Der blev spist formiddagsmad, leget på redskaber, leget med faldskærm og spillet bold.

Arrangementet sluttede af med fællessang, og der blev delt gaver ud til alle børn, som kommer fra Kalundborg bibliotek.

Dagplejerne havde fået sponsoreret juice og bolde fra Fakta og Super Brugsen i Ubby.

”Både børn og voksne har haft en rigtig dejlig formiddag, og vi er superglade for den store opbakning fra forældre, bedsteforældre og hvem der eller kom til arrangementet,” fortæller dagplejer Karina Pedersen

Del