Billedserie: Fede tricks og masser af mod

Billedserie: Fede tricks og masser af mod Jacob Juul fra L.O.W. Skate Academy gav en opvisning på hvor langt man kan nå med masser af træning. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Lørdag eftermiddag og aften var der masser af aktivitet på Kalundborg Skatepark, hvor der blev afviklet et stort skaterevent med deltagere fra både København, Roskilde, Slagelse og Kalundborg.

Det var Maria Gjedsted og Mathias Hegnsvang, begge Kalundborg, som med deres firma 'Made By Creative Minds', stod bag lørdagens arrangement, hvor der om eftermiddagen blev afviklet workshop i samarbejde med L.O.W. Skate Academy og sidst på eftermiddagen blev der konkurreret om flotte præmier på rulleskøjter, løbehjul og skateboard.

”Der er nogle ret fine præmier, bl.a. har Kvickly og Kalundborg Friskole og vores eget firma, hver givet 1000 kroner i kontanter til vinderne. Det har været vigtigt for os at have nogle seriøse pengepræmier for på den måde at tiltrække deltagere fra andre byer,” fortæller Mathias Hegnsvang.

I selve konkurrencen handlede det om at lave så mange tricks som muligt på 45 sekunder, og her kunne både de helt unge og de lidt ældre være med. Det kræver blot masser træning og mod, masser af mod.

Det flotte skaterevent var støttet af Liv i Kalundborg.

Del