Billedserie: En våd afslutning

”Vi har lovet dem en våd overraskelse og det har regnet en stor del af formiddagen, så jeg har sagt at det er overraskelsen,”

Billedserie: En våd afslutning Fodboldskolen sluttede med en stor vandkamp. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

146 piger og drenge har i hele denne uge deltaget på DBU fodboldskole på banerne ved Røsnæshallen, med Raklev Gymnastik og Idrætsforening som arrangør. Freddag var der afslutning og den blev meget våd.

Det er Dennis Kløcker Warming Andersen fra RGI som har været leder af fodboldskolen og sammen med sin hustru Carina havde de lovet de mange deltagere en overraskelse fredag inden de fodboldglade børn skulle hjem.

”Vi har lovet dem en våd overraskelse og det har regnet en stor del af formiddagen, så jeg har sagt at det er overraskelsen,” griner Carina.

Men deltagerne skulle blive meget mere våde, for kl. 13 rullede stationsleder fra Vestsjællands Brandvæsen, Per Hasselbalch, ind på pladsen med en af brandvæsenets store tankvogne med hele 8000 liter vand og så begyndte vandkampen ellers da slangen var blevet rullet ud.

Alle blev godt og grundigt våde, også dem som måske ikke lige havde lyst, men en sjov anderledes afslutning på en meget varm uge.

Del