Billedserie: En anderledes og sjov skoledag

79 hold fra de forskellige skoler i Kalundborg Kommune mødt op på boldbanerne på Gisseløre fredag formiddag for at lære hockey spillets kunst.

Billedserie: En anderledes og sjov skoledag Skoleelever fra kommunens 2.- 4. klasser deltog i det store hockey stævne på Gisseløre fredag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Omkring 700 skoleelever fra Kalundborg Kommune deltog fredag i Kalundborg Hockey Klubs årlige skolestævne på Gisseløre.

En årlig tilbagevendende begivenhed der har foregået siden 1983 og som aldrig tidligere har været sprunget over før man stiftede bekendtskab med corona, Kalundborg Hockey Klubs store stævne for skoleelever fra kommunens 2.- 4. klasser, kunne endelig igen afvikles.

Derfor var 79 hold fra de forskellige skoler i Kalundborg Kommune mødt op på boldbanerne på Gisseløre fredag formiddag for at lære hockey spillets kunst.

”Sidste stævne i 2019 havde vi 92 hold, denne gang 79, men vi er glade og lykkelige for at give børnene og skolerne muligheden igen for at mødes til en sjov og hyggelig dag på Gisseløre, hvor børnene mødes på tværs af skolerne,” fortæller Bettina Dahl Eriksen, formand for Kalundborg Hockey Klub.

Ud over at eleverne fik godt med motion og frisk luft, så var der også masser af hygge eleverne imellem, i det hele taget en helt anderledes skoledag.

Ud over at spille hockey og hygge sig med kammeraterne var der også god søgning til slikboden, som hockeyklubbens støtteforening står for. Konstant var der kø for at købe slik og popcorn.

Der var diplomer og medaljer til alle puljevinderne.

Del