Billedserie: "Det kom godt nok bag på os det her"

Denne Kubiksøndag skulle vise sig at blive endnu større end tidligere, til trods for, at søndagens vejr startede lidt skidt med en kæmpe regnbyge.

Billedserie: "Det kom godt nok bag på os det her"
De mange bikere fra store dele af Sjælland hyggede sig i Kalundborg Havnepark. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Arrangørerne blev nærmest løbet over ende til søndagens Kubiksøndag i Kalundborg Havnepark. Motorcykler fra store dele af Sjælland deltog i stort antal.

For fjerde gang havde Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen inviteret til ’Kubiksøndag’ hvor motorcykler og veteranknallerter samles til fælles hygge. En begivenhed som kun er vokset fra gang til gang.

Og denne gang skulle vise sig at blive endnu større end tidligere, til trods for, at søndagens vejr startede lidt skidt med en kæmpe regnbyge.

Det fik Louisa og Martin Løcke Hansen til at aflyse de to foodtrucks som skulle hjælpe med dagens arrangement. Så der blev rigtigt travlt i Havnegrillen.

”Det kom godt nok bag på os det her. Der var jo lovet både regn og skybrud, men nu skinner solen. Lige nu er her nok omkring 250 motorcykler og veteranknallerter,” fortæller Martin Løcke Hansen lige omkring kl. 14, hvor motorcyklerne stadigvæk kørte ind i Kalundborg Havnepark i lange rækker.

De mange motorcykler og veteranknallerter fyldte havneparken helt ud og der måtte tages ekstra plads i brug ud for Den Blå Elefant.

Havnegrillen inviterer til Kubiksøndag igen søndag den 25. august mellem kl. 13.00 til 16.00 hvor der bydes på livemusik, fest og fadbamser.

Del