Billedserie: Det bliver endnu større næste år

Billedserie: Det bliver endnu større næste år Børne- og Ungefestivallen i Kalundborg blev en stor succes. Foto: Jens Nielsen

Lørdag var der premiere på en børne- og ungefestival, som arrangørerne allerede nu kan love bliver endnu større næste år.

Lørdagens Børne- og Ungefestival, som blev afviklet for første gang, blev en stor succes, og ildsjælene bag kan allerede nu love at til næste år bliver det endnu større.

Børne- og Ungefestivalen blev afviklet hos UngKalundborg på Skovbrynet i Kalundborg (ved den gamle Ulshøjskole), hvor der om formiddagen var underholdning for børnefamilierne, mens der om eftermiddagen var underholdning med de populære P3-værter Hav og Kamal, og bandet NODE sluttede dagen af i en kæmpe regnbyge, men det fik på ingen måde folk til at gå hjem.

”Festivalen skal være med til at vise, at Kalundborg er et attraktivt sted at bo for familier med børn og unge, her mangler noget for de unge, og det vil vi gerne være med til at skabe,” fortæller Mette Lynge Nielsen fra Tryghed og Trivsel, som er en af initiativtagerne til den nye festival, og fortsætter,

”Ungdomsskolen har i mange år ikke haft det bedste ry, det skal vi have lavet om på, vi skal have nedbrudt de barrierer som der har været mellem etniske danske og unge med anden etnisk baggrund, vi har en helt ny leder på posten og vi er en række ildsjæle som gerne vil lave noget for de unge.”

Mette Lynge Nielsen fortæller af Børne- og Ungefestivallen har trukket flere hundrede til, alene lørdag formiddag var omkring 400 helt unge og deres familier på pladsen.

Børne- og Ungefestivalen er et samarbejde mellem UngKalundborg (ungdomsskolen), Tryghed og Trivsel, Y-Camp samt Kvindenetværk i Kalundborg, og er støttet økonomisk af Liv i Kalundborg puljen og Red Barnet.

Del