Billedserie: Det bliver bare større og større

Søndag var der inviteret til sæsonafslutning og den invitation var der rekordmange som havde taget imod i det fine sommervejr.

Billedserie: Det bliver bare større og større
Fire søndage hen over sommeren har ægteparret Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen inviteret til Kubik-Søndage i Kalundborg Havnepark hvor motorcykler og veteranknallerter kan samles til fælles hygge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sæsonens sidste Kubik-Søndag i havneparken blev et brag af en fest med rekord mange motorcykler og veteranknallerter. Arrangementet er kun blevet større og større for hver gang. 

Fire søndage hen over sommeren har ægteparret Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen inviteret til Kubik-Søndage i Kalundborg Havnepark hvor motorcykler og veteranknallerter kan samles til fælles hygge.

Søndag var der så inviteret til sæsonafslutning og den invitation var der rekordmange som havde taget imod i det fine sommervejr.

”Allerede lidt over klokken 12 var de første her selv om det egentligt først startede kl. 13, så vi fik lige travlt med at gøre klar, men opbakningen er stor det bliver bare større og større for hver gang,” fortæller Louisa Løcke Hansen mens hun går rundt på pladsen i havneparken med det helt store smil på læberne.

Til den store finale var der bl.a. sørget for musik fra Mads Otzen Band, Hvidebæk Pølser grillede deres helt store 200 grams kæmpegriller, der var mulighed for at købe fadøl, den lokale thai food truck var på plads og Costa Kalundborg Kaffe sørgede for kaffen fra deres nye kaffevogn.

Det var ikke kun de tohjulede som kiggede forbi i havneparken, mange borgere benyttede det flotte søndagsvejr til at komme forbi og se på de mange flotte og forskellige maskiner.

Louisa og Martin Løcke Hansen lover, at de er klar til flere kubik-søndage i havneparken til næste sommer.

Del