Billedserie: Det blev både groft, satirisk, musikalsk og kæmpeskægt

Et forrygende show, hvor publikum fik masser af gode grin.

Billedserie: Det blev både groft, satirisk, musikalsk og kæmpeskægt Især nummeret hvor Iben Hjejle spillede spåkone og Signe Lindkvist gik rundt mellem publikum for at finde effekter som spåkonen skulle gætte, tog kegler. Foto: Jens Nielsen

Tekst og billeder af Jens Nielsen

Det blev både groft, satirisk, musikalsk, kæmpeskægt og en lille smule grådlabilt, da showet ’Sitter. Hold på Hat & Øjenbolde’ blev præsenteret i Kalundborghallen torsdag aften.

Den yderst populære podcast-duo, Signe Lindkvist og Iben Hjejle, stod torsdag aften på scenen i Kalundborghallen med deres forrygende ’Sitter Show’, hvor publikum fik masser af gode grin.

Det var Kino Den Blå Engel som stod bag aftenens arrangement, som på grund af corona var blevet flyttet.

”Vi har booket Kalundborghallen fordi scenen i Den Blå Engel er for lille og så havde vi jo håbet at vi kunne sælge nogle flere billetter, men sådan er det desværre ikke gået, her er godt 100 i aften og jeg tror det er på grund af corona at publikum stadigvæk bliver hjemme, det er også det vi hører fra andre arrangører,” fortæller Brian Sønder Andersen, indehaver af Kino Den Blå Engel.

Men ingen tvivl om, at dem som var mødt op, fik en fuldstændig forrygende aften sammen med Signe Lindkvist og Iben Hjejle.

De to damer havde enorme mængder af cirkustricks, dristige numre og super meget gøgl at dele ud af til publikum. Rigtigt mange sceneskift i vanvittige kostumer og især nummeret hvor Iben Hjejle spillede spåkone og Signe Lindkvist gik rundt mellem publikum for at finde effekter som spåkonen skulle gætte, tog kegler.

Ud over masser af skøre indslag sang Iben Hjejle en række svenske viser, og det gjorde hun rigtigt godt.

Med sig havde damerne deres vidunderlige husorkester bestående af hele Danmarks fællessangs-maestro, guitarist og pianist Ole Kibsgaard, og med broder Peter Kibsgaard på trommer.

Arrangementet var støttet med midler fra ’Liv i Kalundborg’.

Del