Billedserie: Der mangler kun det sidste

"Vi afleverer nøglerne til Aldi den 30. maj, som får et supermarked med den bedste placering her i byen."

Billedserie: Der mangler kun det sidste Onsdag var der rejsegilde på det store Aldi byggeri på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Det nye supermarked skal stå færdig omkring d. 10. juni. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et helt nyt Aldi supermarked skal stå klar på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg først i juni måned, så håndværkerne har travlt. Onsdag var der rejsegilde på det store byggeri.

’Så mangler vi bare det sidste’ står der på store skilte ved byggeriet af det nye Aldi supermarked på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Og håndværkerne har travlt, meget travlt, for den 30. maj skal nøglerne overdrages til Aldi og omkring d. 10. juni åbner et helt nyt og topmoderne Aldi supermarked i Kalundborg.

Men selv om håndværkerne har travlt, så var der lige tid til en pølse, da der onsdag var inviteret til rejsegilde.

”Det er en festdag for håndværkerne, og der er stor ros til alle, det er et godt stykke arbejde i har lavet selv om vi har haft mange problemer undervejs, men vi afleverer nøglerne til Aldi den 30. maj, som får et supermarked med den bedste placering her i byen,” sagde Torben Ulrik Hoi fra BoCon Project A/S, der er bygherrer på projektet.

Det nye Aldi supermarked bliver 1200 kvadratmeter stort og bygges hvor det tidligere Fakta supermarked lå, mens bygningen som husede T-Hansen er revet ned og arealet skal fremover bruges til parkeringsplads.

Del