Billedserie: ’Den bedste koncert nogensinde’

Inden det første nummer var halvvejs, sprang Morten Marcher ned fra scenen og blandede sig med publikum, det er en mand som kan sparke gang i en fest i en fart.

Billedserie: ’Den bedste koncert nogensinde’
Die Herren har en mission om, at publikum skal føle sig velkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Die Herren har turneret i hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991. Lørdag aften stod de på scenen i de flotte omgivelser på Amfi Vestsjælland i Bregninge til et brag af en koncert.

Die Herren har en mission om, at publikum skal føle sig velkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi.

Og sådan blev det også lørdag aften.

Morten Kyst, formand for Kulturforeningen Amfi Vestsjælland, havde kun lige sagt velkommen til publikum, før festen gik i gang med den energiske Morten Marcher i front for Die Herren.

”Alle jer der sidder ned, skal rejse jer op og rykke tættere på scenen. Man skal sidde så tæt på orkesteret, at man kan røre ved os, og vi lover naturligvis at spille den bedste koncert, vi nogensinde har spillet i hele vores liv, hvad siger i til det. Vi gør os sindssygt umage, det må i også gøre,” sagde Morten Marcher inden Die Herren sparkede gang i koncerten. En musikalsk rejse ind i U2´s musik-univers.

Inden det første nummer var halvvejs, sprang Morten Marcher ned fra scenen og blandede sig med publikum. Det er en mand som kan sparke gang i en fest i en fart.

Med numre som One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange fra U2 fik publicum en musikalsk oplevelse I det fine vejr til udendørs koncerten på Amfi Vestsjælland i Bregninge.

Del