Billedserie: Costa Kalundborg

Billedserie: Costa Kalundborg
Humøret var i top da Rasmus Bjerg gik på scenen lige over middag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rasmus Bjerg fik for alvor sat gang i Kalundborg Rock’er lørdag lige over middag. Pladsen var fyldt med glade festivalgæster i sommervarmen da han fortolkede John Mogensens sange.

”Hvor er det fantastisk at være her i dag hvor byen lever op til sit navn Costa Kalundborg, hvor er her skønt, Danmark er et dejligt land, postbuddet kommer på knallert, hvis han da i det hele taget kommer og har i lagt mærke til, at han er ikke længere rød, han er blevet blå, der er sku noget galt i Danmark,” sagde Rasmus Bjerg inden han lagde ud med "Der er noget galt i Danmark", der blev starten på en succesfuld solokarriere for John Mogensen tilbage i 1971.

Publikum foran scenen var både de helt unge og de lidt ældre, og selv om John Mogensen døde helt tilbage i 1977, så hænger de populære sange stadigvæk ved, såvel hos de helt unge som de lidt ældre.

Jo, Rasmus Bjerg fik virkeligt sat festen i gang for dem som var kommet lidt senere og måske ikke havde oplevet Lars DK, som var første kunstner på scenen.

Lars DK igen

Og skulle man have misset Lars DK med band, så var der mulighed for at opleve ham igen bag tangenterne i bandet som spillede for Rasmus Bjerg. Han havde lige fået en ny trøje på, så var han da klar til en time til, sejt.

Del