Bilist og motorcyklist i trafikulykke

Sammenstødet mellem en motorcyklist og en bilist skete, da bilisten drejede ind til en ejendom.

Bilist og motorcyklist i trafikulykke
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag eftermiddag skete et sammenstød mellem en bilist og en motorcyklist på Tranemosevej i Ruds Vedby.

Omkring kl. 16 lørdag skete et sammenstød mellem en motorcyklist og en bilist, da bilisten drejede ind til en ejendom, men stødte sammen med en modkørende motorcyklist. Bilisten, en 63-årig mand fra Holbæk, kørte mod nordvest, hvor han i Reerslev skulle svinge ind ved en ejendom. I forbindelse med , at han skulle svinge, kørte bilisten sammen med motorcyklisten, en 52-årig mand fra Brøndby, som kom til skade ved sammenstødet.

Motorcyklisten blev hentet med lægehelikopter og bragt til sygehuset med alvorlige skader, men han var ikke i kritisk tilstand. Bilisten blev tilset i ambulance. Vejen blev spærret mens redningsberedskabet arbejdede på stedet. Brandvæsnet stod for at fjerne lækket olie fra vejbanen.

Den 63-årig bilist havde ikke et gyldigt kørekort, da han var frakendt førerretten i en gammel sag om spirituskørsel. Han blev rutinemæssigt testet med alkometeret, men var ikke påvirket. Bilisten blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Del