Bilist forsøgte at stikke af fra politiet

Det fortsatte ud ad Holbækvej og Rubjerg Allé, og farten nåede op på omkring 140 km/t. Det hele sluttede, da bilen ramte et el-skab på Nørre Allé

Bilist forsøgte at stikke af fra politiet
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Natten til onsdag kort før kl. 03 ville politiet standse en personbil, som - skulle det senere vise sig - blev ført af en 26-årig lokal mand. Han ville dog ikke tale med politiet, og forsøgte at stikke af med omkring 100 km/t ned ad Klosterparkvej i Kalundborg og over for rødt lys ved Vænget.

Det fortsatte ud ad Holbækvej og Rubjerg Allé, og farten nåede op på omkring 140 km/t. Det hele sluttede, da bilen ramte et el-skab på Nørre Allé. En efterfølgende alkometertest viste, at manden var påvirket af alkohol over det tilladte, og han blev derfor taget med til hospitalet for at få taget en blodprøve. Samtidigt gav en narkometertest udslag på kokain, amfetamin og cannabis.

Manden sigtes for en stribe overtrædelser af færdselsloven og for kørsel i påvirket tilstand. Hastighedsoverskridelserne gør samtidigt, at bilen også beslaglægges med henblik på  konfiskation pga. vanvidskørsel. Det skriver Midt- og Vestsjællandsk Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del