Bil stjålet ved sygehus under indlæggelse og sat i brand

Lider af flere kroniske sygdomme, heriblandt nervebetændelse, der besværliggør hendes bevægelse. Hun er derfor meget afhængig af sin bil, der også er udstyret med et handicapskilt.

Bil stjålet ved sygehus under indlæggelse og sat i brand
Foto: Lind Foto

Af Jens Nielsen

Fredag i sidste uge parkerede 56-årige Tina Andersen fra Høng på parkeringspladsen ved akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus. Hendes bil blev efterfølgende stjålet og sat i brand.

Tina Andersen  fra Høng var syg og det krævede en akut indlæggelse på lidt over et døgn, inden hun lørdag eftermiddag igen var klar til at komme hjem, skriver TV2 Øst.

Men da Tina Andersen vendte tilbage til sin bil på sygehusets parkeringsplads, var den væk.

Bilen er ifølge Tina Andersen blevet stjålet ved, at gerningsmanden har fået fingrene i hendes jakke, hvori bilnøglerne lå.

Allerede fredag aften gik det nemlig op for Tina Andersen, at hun havde glemt sin jakke i akutmodtagelsen, da hun blev sendt videre til de forskellige undersøgelser.

Stjålet bil udbrændt

Tyveriet blev efterfølgende meldt til politiet, og Tina Andersen samt flere familiemedlemmer har efterlyst bilen på Facebook.

Men noget kan tyde på, at Tina Andersen aldrig får sin bil at se igen.

Natten til tirsdag blev politi og brandvæsen nemlig kaldt ud til en bil i flammer, der stod på en parkeringsplads på Valbyvej i Slagelse.

Nummerpladen afslører, at der er tale om den bil, der er blevet stjålet fra Slagelse Sygehus mellem fredag den 9. februar og lørdag den 10. februar.

Bilen var totalt udbrændt, inden brandvæsnet ankom til stedet.

Afhængig af bil

Tina Andersen lider af flere kroniske sygdomme, heriblandt nervebetændelse, der besværliggør hendes bevægelse. Hun er derfor meget afhængig af sin bil, der også er udstyret med et handicapskilt.

Del