Bil og varevogn i frontalt sammenstød

En mandlig fører af en mindre personbil blev taget nænsomt ud af bilen af redningspersonalet mens førerne af de to andre biler selv kunne komme ud.

Bil og varevogn i frontalt sammenstød
Tre biler var mandag sidst på formiddagen involveret i et voldsomt færdselsuheld på Holbækvej, Rute 23 ved Birkendegård. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tre biler var mandag sidst på formiddagen involveret i et voldsomt færdselsuheld på Holbækvej, Rute 23 mellem Eskebjergvej og Skovbakkerne ved Kalundborg.

Mandag formiddag kl. 12 blev politi, brandvæsen og flere ambulancer kaldt til et alvorligt færdselsuheld på Holbækvej Rute 23 mellem Eskebjergvej og Skovbakkerne hvor tre biler var involveret.

En mandlig fører af en mindre personbil blev taget nænsomt ud af bilen af redningspersonalet, mens førerne af de to andre biler selv kunne komme ud.

Ifølge meldinger på skadestedet kom den lille personbil pludseligt over i modsatte vejbane, hvor den først ramte en mindre varevogn for derefter at køre frontalt ind i en større varevogn. Disse oplysninger er dog ikke bekræftet af politiet.

To af bilerne, den mindre varevogn og personbilen, røg i grøften i forbindelse med uheldet.

Den mandlige fører af den mindre personbil var ved bevidsthed dan han blev taget ud af bilen, og er kørt til sygehuset for behandling.

Mens redningsfolkene arbejder på stedet, er Holbækvej helt spærret i begge retninger for al trafik.

Del