Bil beslaglagt

Der var tredje gang inden for tre år, at manden blev stoppet uden kørekort og på den baggrund beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation.

Bil beslaglagt
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kort før kl. 18 torsdag standsede en politipatrulje på Jansvej i Eskebjerg en personbil ført af en 44-årig mand fra Bornholm. Der viste sig, at han ikke havde noget kørekort.

Der var tredje gang inden for tre år, at manden blev stoppet uden kørekort og på den baggrund beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation. Det ønskede manden, at retten skal forholde sig til.

Anholdt og fragtet til færge

Det viste sig samtidigt, at han var søgt af fogedretten i Aarhus, og han derfor blev han anholdt og fragtet til færgen, så han kunne komme videre frem til retsmødet. Slutteligt blev der også fundet en mindre klump hash i bilen.

Sidst på eftermiddagen standsede en politipatrulje ligeledes en personbil - denne ført af en 27-årig lokal mand, der kørte på Østre Havnevej i Kalundborg. Det viste sig, at manden havde fået inddraget sin førerret og således ikke måtte køre bil længere, hvilket manden erkendte. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport fredag.

Del