BEVÆG Festival er på trapperne

BEVÆG Festival er tilbage i den kommende weekend i Kalundborg. Her BEVÆG Festival 2019. Arkivfoto: Ole Agerbæk

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I den kommende weekend er der BEVÆG Festival i Kalundborg, hvor mere end 50 foreninger deltager, og der er bl.a. mulighed for at prøve alle mulige forskellige idrætsgrene.

Over 50 foreninger deltager til BEVÆG festivalen på lørdag den  4. september fra kl. 10 -14, og viser hvad de har at byde på. Der er mulighed for at prøve og opleve mange forskellige idrætsgrene, ligesom der vil være foreninger repræsenteret, der laver sociale arrangementer.

Der er opvisninger på Klostertorvet, taler og sang på Solskinspladsen, og en masse telte med forskellige aktiviteter på Kordilgade. I Munkesøen kommer blandt andet Gerlev Legepark med alle mulige forskellige lege, både for store og små. 

I Skaterparken kommer L.O.W Academy og afholder skaterworkshop (rulleskøjter, løbehjul og skateboard), så man kan lære nye tricks, eller blive bedre til at skate. De medbringer alt nødvendigt udstyr.

For flere oplysninger omkring BEVÆG festival se https://www.facebook.com/BEVAEG, her kan du blandt andet finde programmet for dagen. Alle aktiviteter er gratis.

Del